MNEEN

Stigao je Expert margarin – nešto novo iz Dijamanta!

Sigurno se svako od nas sjeća mamine kuhinje, dok smo kao djeca iščekivali vruće sjajne kiflice iz rerne ili odlaska kod bake, koja nam priprema mekane vanilice ili štrudle sa makom. Ukus davnih dana, osvježen je novim Expert margarinom koji će mlade dame vratiti u period kada su željno čekali prvi zalogaj tek ohlađenog kolača iz ruku mama ili baka, dok će baš te mame i bake sa osmijehom razbiti stare navike i probati nešto novo i ekspertski dobro – Expert margarin.

Uz novi margarin možete biti ekspert u pripremi raznovrsnih poslastica i ukusnih jela koja će sa sigurnošću obradovati vaše najbliže.

Bilo da spremate slatke ili slane poslastice ili želite da osjetite ponovo mirise slatkog voća iz lenje pite, neodoljive čokolade sa omiljenih ledenih kocki, peciva, torte, biskvite, kolače za ukuse koji se pamte, nezamjenljiv sastojak je Expert margarin. Njegova laka priprema učiniće sa ekspertom za najukusnije poslastice na kojima će vam mnogi pozavideti, a uz finu i kremastu tekstura specijaliteti pripremljeni Expert margarinom biće pravi izbor na svačijoj trpezi.

Comments are closed.