MNEEN

Sarajevski kiseljak

Od danas se nasem asortimanu biranih proizvoda pridruzuje brend izuzetnog kvaliteta i dobitnik mnogih međunarodnih priznanja

Sarajevski kiseljak

Prirodna mineralna voda Sarajevski kiseljak izvire iz dubine od 150 do 300 metara, obogaćujući se mineralima u svom prirodnom protjecanju kroz staro eruptivno stijenje. Tako prirodna i kristalno čista, s prirodno izbalansiranim odnosom minerala, puni se najsavremenijim tehnologijama bez spoljašnjih uticaja.

Sa tradicijom dugom više od 120 godina u proizvodnji mineralne vode, Sarajevski kiseljak d.d. danas je dio Agrokor koncerna jedne od najvećih i najjačih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Promišljena ulaganja u modernizaciju, razvoj i nove tehnologije osigurali su da Sarajevski kiseljak postane najveća i najmodernija punionica mineralne vode.

Proizvodni program Sarajevskog kiseljaka obuhvata gaziranu prirodnu mineralnu vodu Sarajevski kiseljak, osvježavajuće gazirane napitke pod robnom markom SKY, Selection i SKI kao i aromatizovanu mineralnu vodu Sarajevski kiseljak Sensation.

Comments are closed.