MNEEN

Sa ponosom vam predstavljamo novog člana naše porodice!

Novi brend u našem asortimanu visokokvalitetnih proizvoda je Mg Mivela!

Funkcionalna voda Mg Mivela je jedina prirodna mineralna voda bez dodataka . Mg Mivela jefunkcionalna zahvaljujući njenom izvornom, prirodnom sastavu, dok je kod drugih voda funkcionalnost postignuta dodavanjem aktivnih sastojaka.

Upravo je prirodan magnezijum u hidrogenkarbonatnom obliku koji organizam lako koristi jer se iz tankog crijeva apsorbuje u krvotok i koji u 1 L zadovoljava dnevne potrebe za ovim značajnim mineralom, svrstao Mg Mivela vodu u sam vrh funkcionalnih voda. Mg Mivela se crpi iz dubokih slojeva zemlje, gdje voda u kontaktu sa stijenama rastvara minerale, čiji specifičan odnos i količina daju Mg Miveli jedinstveni sastav. Baš zbog takvog sastava i međusobnog odnosa elektrolita rastvorenih u Mg Mivela vodi, njihovoj pojedinačnoj količini i njihovom ukupnom broju Mg Mivela nije obična mineralna voda, odnosno izdavaja se od svih ostalih izvorišta u svijetu.

Posebnost Mg Mivela vode je i ta što dolazi u dvije gazacije – gazirana i blago gazirana,a sada i kao negazirana voda. Mg Mivela je zahvaljujući svom prirodnom magnezijumu postala dio svjetske elite i plasirala se u finale jednog od najvažnijih takmičenja flaširanih voda u svijetu. Učinite nešto dobro za svoje zdravlje i svoju dnevnu dozu magnezijuma potražite u Mg Mivela vodi!

Comments are closed.