MNEEN

MG MIVELA

Zbog sve manjeg prisustva magnezijuma u hrani i vodi koju pijemo, ljudska populacija je već u značajnoj mjeri ugrožena zbog nedostatka magnezijuma u organizmu. Mineralna voda Mg Mivela sa svojih 343 mg magnezijuma po litru podmiruje dnevne potrebe za magnezijumom, a njen unos se preporučuje svim uzrastima bez ograničavajućih faktora.

Mg Mivela po svom sastavu i fizičko-hemijskim karakteristikama se izdvaja od svih ostalih izvorišta svoje zone.

Minerološki sastav je specifičan ne samo za ovu zonu već i čitav svijet.Razlog tome je međusobni odnos elektrolita rastvorenih u Mg Miveli, njihova pojedinačna količina i njihov ukupan zbir. Magnezijum je svakako jedan od najvažnijih unutarćelijskih minerala. Preko 300 vitalnih ćelijskih reakcija je direktno zavisno od prisustva i količine ovog minerala.

Mg Mivelu odlikuje visok nivo rastvorljivog magnezijuma. Naime, Mg Mivela sarži 343 mg magnezijuma po litru. Komparativne analize pokazuju da Mg Mivela ima adekvatnu razmjeru i količinu elemenata kao što su magnezijum, kalcijum i natrijum. Visoka prisutnost Mg ++ svrstava je u vode koje se preporučuju za svakodnevnu upotrebu. Uzimajući u obzir svjetski dokazane blagotvorne efekte koje magnezijum ima na ljudski organizam, mineralna voda Mg Mivela, se svrstava u vode sa dodatnim benefitima, odnosno vode koje na određeni način doprinose poboljšanju zdravlja. Njene prednosti su svakako visoka prisutnost rastvorljivog magnezijuma i nizak nivo natrijuma.

Mg Mivela se crpi iz dubokih slojeva zemlje, gdje voda u kontaktu sa stijenama rastvara minerale, čiji specifičan odnos i količina daju Mg Miveli jedinstveni sastav. Baš zbog takvog sastava i međusobnog odnosa elektrolita rastvorenih u Mg Mivela vodi, njihovoj pojedinačnoj količini i njihovom ukupnom broju Mg Mivela nije obična mineralna voda, odnosno izdavaja se od svih ostalih izvorišta u svijetu.

Posebnost Mg Mivela vode je i ta što dolazi u dvije gazacije – gazirana i blago gazirana., a sada i kao negazirana mineralna voda.

Mg Mivela je zahvaljujući svom prirodnom magnezijumu postala dio svjetske elite i plasirala se u finale jednog od najvažnijih takmičenja flaširanih voda u svijetu. Učinite nešto dobro za svoje zdravlje i svoju dnevnu dozu magnezijuma potražite u Mg Mivela vodi!