MNEEN

MENPROM

Menprom mesna industrija

Vrhunski mesni delikatesi od visokokvalitetnog pilećeg, goveđeg i ćurećeg mesa čine Menprom jednom od vodećih mesnih industrija u Bosni.

Od prvog proizvoda do danas plasirali su široku paletu zdravih, ukusnih proizvoda proizvedenih posebnom pažnjom i po jedinstvenim recepturama.

Kombinacija prirodnih tradicionalnih ukusa i potvrđenog vrhunskog kvaliteta sa neprestanim ulaganjem u nova znanja i tehnologije, te širenjem i osavremenjavanjem proizvodnih kapaciteta rezultat su sve veće potražnje i interesa za Menprom proizvodima.

Brojne medalje i plakete, HALAL certifikat,kao i uvođenje Međunarodnog standarda ISO 22 000-2005 u 2007. Godini,kao i primjenjivanje HACCP principa potvrda je kvaliteta. .
Menprom danas predstavlja dinamično, savremeno preduzeće sa 160 zaposlenika, većinom mladih, visokoobrazovanih i ambicioznih kadrova.

Učinite svaki zalogaj gurmanskim trenutkom uz nove Premi proizvode mesne industrije Menprom! Deluxe dimljena Ćureća prsa i Pileća prsa ne sadrže soju niti gluten, što ih čini idealnim za ljubitelje, prije svega, kvalitetne hrane.