MNEEN

Predstavljamo jedinstven brend na našem tržištu …. MIRIS HERCEGOVINE

Jedina fabrika za preradu bijelog luka na Balkanu otvorena je u Ljubinju .U pogonima fabrike Farmavit nastaje desetak različitih proizvoda od bijelog luka, i to razne vrste marinada i namaza, te kiseli i sušeni bijeli luk. Proizvode je već moguće naći na tržištu Bosne i Hercegovine, ali i Srbije i Crne Gore.U ovoj fabrici prerađuje se isključivo bijeli luk iz Hercegovine. Od ukupno 400 vrsta, bijeli luk iz Hercegovine je među prvih deset po kvalitetu i ljekovitim svojstvima

“Miris Hercegovine” je linija proizvoda od najkvalitetnijih domaćih sorti bijelog luka, kreirana da donese na trpezu savremenih domaćinstava njihov iskonski ukus i blagodeti za zdravlje.Prateći savremeni tempo života, želja nam je da ovim proizvodima omogućimo jednostavnu pripremu raznovrsnih kulinarskih delikatesa, čuvajući duh tradicije u svakom zalogaju. U istoriji ljudskog roda bijeli luk je prisutan od samog osvita civilizacije, a u tradicionalnoj medicini već duže od četiri hiljade godina.
Zahvaljujući svojim nevjerovatnim nutritivnim i lijekovitim svojstvima, bijeli luk je obezbijedio svoje mjesto u istoriji, ali i u budućnosti čovječanstva, i kao hrana i kao lijek.

Website: www.mirishercegovine.com

Comments are closed.